Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Jonsson-Dahl - 11 juni 2008 10:56

Grävaren skulle ju grävt färdigt i maj, sen skulle han börja i slutet av maj men fortfarande har han inte börjat hos oss. Carina känner lite frustration i det för han kunde ju sagt som det var och sen kunde vi välja om vi vlle vänta eller inte. Han ska tydligen vara den absolut bästa men då kunde vi lagt om i planerna.

Thomas var inte lika frustrerad utan han ringde till han som skulle sätta upp stommen och kollade om han kunde komma på måndagen efter istället för på onsdagen som var planerat. Han blev hur glad som helst för det, eller rättare sagt hans fru. Hon ville ha semester hela vecka 27 så nu blev vi alla nöjda.

Thomas flyttade även på gjutningen av grunden en vecka. Så nu hoppas vi att grävaren sätter fart så vi kan börja sätta ut grunden.


Thomas beställde en spygatt och så letade han efter en Puris safe? ursäkta om jag stavat fel! Man ska tydligen ha en speciellt brunn i köket men det finns knappt att få tag på. Det är ju konstigt eftersom att det är en sådan man ska ha. Men Thomas fick beställa en från Stockholm. Min man har ju gått kurs till Kvalitetsansvarig och där har han lärt sig mycket nyttigt!

Ovido - Quiz & Flashcards