Alla inlägg den 2 juli 2008

Av Jonsson-Dahl - 2 juli 2008 16:27

Ikväll kom golvvärmen till huset på. Det var lika kul att lägga denna som den på garaget. Men det var klurigare att få det rätt här på huset då det är fler slangar och fler rum men det gick bra. Förutom att det var lite krångel där slangarna samsas där de börjar och slutar. Det gick inte att lösa det utan att slangarna hamnade ovanpå varandra.

Av Jonsson-Dahl - 2 juli 2008 15:52

Idag studsade Thomas upp för idag kom huset. De skulle komma kl 7 och han ringde igår och undrade om han kunde stå med bilen här och sova så vi visste ju inte när han kom.

Vi hade begärt hjälp av bonden med en hjullastare så vi kunde få ner pallarna. Hans pappa kom och hjälpte oss.


Det var en häftig känsla då de öppnade dörrarna. Det var en långtradare med släp och i den fanns det mesta till vårt hus. Det blev en del efter leveranser av andra leverantörer men det stora hela kom nu, av det som ska komma innan vi kommit igång med byggandet.


Det tog ett tag innan allt var urlastat. Vi hade tur med vädret och solen sken.

Lite senare på dagen kom takstolarna. De var stora, 16 meter breda! Den trailern kom inte in på vägen. Han var rädd för att inte komma runt! så vi fick hämta takstolarna på vägen. Nu var det en annan kille som kom och hjälpte oss. Det var inte så lätt att få dem ner till huset, han fick sicksacka mellan träden.


Äntligen är vi så här långt, synd bara att vi ligger efter med grunderna så de inte kan sätta upp huset ännu. Det var meningen att de även skulle komma idag men det har vi skjutit upp först till måndag och nu till nästa torsdag. Men det får ligga här ute och vänta.

Vi har köpt presseningar och ska köpa fler så vi kan täcka allt sammans.

Ovido - Quiz & Flashcards