Alla inlägg under november 2008

Av Jonsson-Dahl - 4 november 2008 20:35

Nu håller vi på att förbereda för att få in kakelugnen. Vi ska ha klinker bakom den på väggen så vi måste förstärka upp där. Nu har vi satt upp bräder bakom så den väggen är hel igen. Där ska sen på gips skivor så det blir stumt.

Vi har ju även gjutit in rör till kakelugnen i plattan, det går från tvättstugan till kakelugnen. Nu fick vi ta av isoleringen på dessa rör och kapa dem. Vi fick också sätta dit kopplingar så det går att koppla de till kakelugnen.

För att det ska bli rakt där vi ska ställa den flytspacklade vi. Det är dessutom för att det ska bli i samma höjd som trägolvet kommer att vara i.

Av Jonsson-Dahl - 3 november 2008 20:16

Nu har vi gjort ramen för vart toan ska vara uppe. Vi ska sätta upp väggen mot vardagsrummet så då är det bra att veta vart toan ska vara. Då vi fick upp ramen började vi kolla lite hur det ser ut.

Då började vi fundera på att ändra lite i den. Vi flyttar nog badkaret och toan, de får byta plats. Då kan vi göra en hylla i kakel bakom så maskineriet till toaletten få plats där och så kan vi ha en hylla för tvål, schampo och handdukar.

Ovido - Quiz & Flashcards