Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Jonsson-Dahl - 7 februari 2009 21:16

Nu har det kommit upp fler spånskivor på ovanvåningen. Alla i den högra delen av rummet uppe och i den vänstra delen också. Men det ska dit teromostater så jag kan inte sätta på väggen mot trappen.

Av Jonsson-Dahl - 7 februari 2009 21:10

Nu har Carina satt upp en spånskiva inne i strubben. Där ska vi ha vattenfördelaren till golvvärmen uppe och behöver något att skruva i

Av Jonsson-Dahl - 7 februari 2009 21:05

Nu har Thomas kopplat in vår el central. Så nu har byggcentralen fått sin plats i bastun! Han kopplade också om ute i elskåpet. Så nu har vi el från vår egen central

Av Jonsson-Dahl - 7 februari 2009 20:49

Inte nog med att vi lägger all vår lediga tid på att bygga vårt hus så tar husvagnen mycket tid. Nu har det luktat illa några dagar och vi visste inte vart det kom ifrån. Det luktade ibland men sen ingenting. Vi lokaliserade till slut det från avloppstanken. Det var bara att ta bort allt från ena soffan, ta bort sätet och ta bort allt som gick att ta bort. Det hade troligen proppat igen men Thomas försökte få bort det utifrån men det gick inte. Vi fick men gemsam kraft få bort slangen från avlopps tanken och via den få bort proppen och det lyckades till slut.

Sen rann det ut och det luktade inte hallon! det stank nu mer utanför husvagnen än inne. Men det var bra att få det gjort och sen passade vi på att städa där under och lägga tillbaka allt igen.


Vi har egentligen inte tid med detta men vad har vi för val!

Ovido - Quiz & Flashcards