Alla inlägg under mars 2009

Av Jonsson-Dahl - 8 mars 2009 19:45

Nu är det färdigt i elskåpet så nu har vi isolerat och ska sätta tillbaka skivorna. Nu kan vi inte ångra så mycket mer men det finns lite förberett om vi kommer på att vi vill ha mer el någonstans.

Av Jonsson-Dahl - 7 mars 2009 20:50

Nu har vi äntligen börjat på riktigt i tvättstugan. Visserligen är inte alla väggar på plats men jag har börjat spackla idag. Men f-n vad vi har många rör som hela tiden är i vägen. Jag hoppas verkligen de gör skäl för sig då vi är klara!!!

Av Jonsson-Dahl - 7 mars 2009 20:43

Idag då vi pratade om vart vi skulle tända och släcka alla lampor. Nu när det ska blir färdigt i centralen är det ju på tiden. När vi väl sätter tillbaka väggen kan vi inte ändra något.

Vi var lite oense om vart vi skulle tända och släcka ena hall lampan och det visade sig att vi inte hade tänkt som Carina ville. Vi kunde bara tända och släcka vid ytterdörren. Carina vill kunna släcka den inne vid trappen och idag gjorde vi en manöver och fixade det.

Vi fick genom att dra dragtråd från dosan i taket kunde vi pricka in ett rör från sidan. Det tog lite tid men då vi lyckades limmade vi fast det.

El

Av Jonsson-Dahl - 7 mars 2009 20:38

Idag har det kopplas el, alla rör är nu förberedda så vi kan sätta tillbaka väggen i tvättstugan.

Av Jonsson-Dahl - 7 mars 2009 20:35

Det är här vi tvättar oss under dagarna då vi är i huset. Visserligen är det ingen varmvattenkran där men iskallt vatten går också bra. Annars får vi värma vatten i vattenkokare.

Av Jonsson-Dahl - 7 mars 2009 20:32

Det har rasat kall luft mellan taket och väggen, vet inte vart det kommer ifrån men idag har vi isolerat där så nu är det inget kallras där längre. Hoppas det håller! Troligen är det för vi saknar lite tak och lister. Men vi får inte in tak längst in för alla j-vla rör...

El

Av Jonsson-Dahl - 7 mars 2009 15:37

Nu är det färdig kopplat ute i vårt mätarskåp. Alla kablarna är på plats så nu kan Jämtkraft komma och ta bort vår byggel och koppla elen på nätet. Detta blir billigare för oss!

Av Jonsson-Dahl - 7 mars 2009 14:01

Nu har vi börjat bygga igen. Det har varit mycket, och som min man säger: Jobbet stör fritiden!!

Nu har det varit så och det märks att vi båda jobbar heltid och att dessutom Thomas jobbar borta.

Nu hoppas vi får starta i tvätt stugan idag!

Ovido - Quiz & Flashcards