Alla inlägg under januari 2009

Av Jonsson-Dahl - 6 januari 2009 21:25

Det är svårt att hitta in till oss från stora vägen nu när det är mörkt ute. Så Carina har köpt rejäla reflexer som är röda som vi skruvade fast på brevlåde stolpen från båda sidorna.

Av Jonsson-Dahl - 6 januari 2009 21:22

Nu är äntligen alla reglar på ytterväggar uppsatta. Vi kunde ju inte sätta upp reglarna förrän vi fått ner det tillfälliga bjälklagret. Vi upptäckte även att det saknades några i tvättstugan. Men nu är alla reglar på plats och det känns skönt

Av Jonsson-Dahl - 4 januari 2009 21:13

Nu är ju taket färdigt och nu får ni se hur resultatet blev. Det är så stort att det är svårt att få med hela taket på en bild.

Av Jonsson-Dahl - 4 januari 2009 20:41

Nu äntligen har vi fått upp hela taket. Det var en härligt känsla men inte så lätt att få upp. Thomas fick vara upp på de tre reglarna i bjälklagret där vi lagt ut spånskivor att vara på. Carina fick gå emellan stegarna och det var lite krångligare att sätta detta takdelen än de andra. Men så är det också klart nu.

Vilken stolthet man känner då man kan titta upp på det vackra taket och dessutom veta att det är vi som gjort allt, målat och satt upp det.

Av Jonsson-Dahl - 1 januari 2009 20:35

Nu har vi varit lediga från bygget i över en månad och det känns bra. Vi hade inte tid att jobba i december för vi var borta alla helger och vi skulle bara få dåligt samvete om vi inte tagit beslutet att ha bygglov.

Nu känner vi dessutom att det ska bli kul att komma igång, vi har vilat så längre från byggandet så det kliar lite i fingrarna för att få komma igång.

Ovido - Quiz & Flashcards