Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Jonsson-Dahl - 14 januari 2010 16:00

Nu äntligen är uterummet helt klart (förutom en liten plåt som ska kapas). Alla lister är på plats och det blev så fint!! Vi är så nöjda med detta rum, det kommer troligen att användas mycket.

Detta rum är ju egentligen ett innerum men vi har valt att göra det som om det vore ett uterum. Vi har ju ytterpanel på ena väggen och många fönster. Carina ville ha en skånsk punch veranda och detta är vår!


Här kommer senare att finnas en kökssoffa och ett bord och stolar, kanske en fåtölj. Här kommer vi nog att tillbringa mycket tid, detta rum ligger i nord-ost men är ju så ljust då det är så mycke fönster.


      

Av Jonsson-Dahl - 14 januari 2010 15:30

I vår familj har Thomas stor talang för att sköta städningen...


  

Av Jonsson-Dahl - 14 januari 2010 15:30

Nu har vi fått i frysen i lilla rummet, så nu är den fylld och vi har rensat ut en del i frysboxen. Där är dock mera kvar i frysboxen men vi upptäckte att vi inte behövde köpa så mycket mer mat... vi har...


  

Av Jonsson-Dahl - 14 januari 2010 14:15

Bilderna talar ju för sig själv men visst sjutton bor vi vackert!!


          

Av Jonsson-Dahl - 14 januari 2010 14:00

Nu har vi fått foder på "ytterväggen" i uterummet. Först påsadlingar som vi fick måla och sen ytterfoderna som vi också fick måla. Vi var tveksamma till om skulle ha rött eller vitt. Det skulle kunna bli så mycket färg men det blev ändå bäst med rött tyckte vi till slut. Alla andra foder ute är ju röda.

Dessutom blev det lite skånskt nu...


      

Ovido - Quiz & Flashcards