Alla inlägg under juni 2009

Av Jonsson-Dahl - 24 juni 2009 20:35

Nu kom väggarna till garaget upp. Det ser ut som ett skelett. Det är varmt och det är extra jobbigt då att jobba. Nu är det många som jobbar och då går det fortare.

Elskåpet satt fast i ett tillfälligt skåp som satt fast i en pall. Nu har det satts fast i reglar så nu sitter det på plats.

Av Jonsson-Dahl - 23 juni 2009 22:20

Det är nästan på dagen 13 månader sedan vi flyttade hit till jämtland som vi flyttar in i huset. Allt är ju provisoriskt men ändå... vi har äntligen fått flytta in i vårt hus!!

Av Jonsson-Dahl - 23 juni 2009 22:05

Nu äntligen är vi på gång med garaget. Arbetskraften från fjällen har kommit så nu blir det bygga av... idag kom syllen upp och nu kan man se kontrurerna av hur det kommer att se ut.

Av Jonsson-Dahl - 22 juni 2009 21:55

Nu har vi en toadörr, men ingen toa... foderna får komma upp då garaget är uppe för nu kommer det inte att finnas tid.

Av Jonsson-Dahl - 22 juni 2009 21:43

Nu har vi fått upp fönsterfoder på ovanvåningen. Nu blir det bara bättre och bättre... men vi hinner inte få upp några lister innan vi flyttar in...

Av Jonsson-Dahl - 21 juni 2009 21:20

Nu får vi inte gå med skor uppe på det fina golvet så vi får ställa skorna på sista trappsteget!

Av Jonsson-Dahl - 21 juni 2009 21:16

Nu har vi fått en fin garderob i ena vindsskrubben. Vi har var sin trådbacks hållare men kläder. De som hänger får vi ha kvar i husvagnen ett tag till...

Av Jonsson-Dahl - 21 juni 2009 21:05

Nu var äntligen badkaret på plats och Carina överlycklig... om det inte vore för att vi inte har något vatten... det kommer att dröja lite tills det är inkopplat och ännu  längre innan vi har varmvatten.

Då vi satte in badkaret upptäckte vi att det var större och bredare än vad vi trodde. Så det visade sig att badkarsblandaren satt helt fel... storleken var en av anledningarna och den andre var ett ventilationsrör som var i vägen. Vi skulle haft satt den på den andra väggen men det är försent nu... Istället ska vi göra en liten utbyggnad så den kommer på rätt plats och vi får då dessutom en hylla att ha flaskor på och fack för handdukar. Detta blir dock ett vinter projekt...

Ovido - Quiz & Flashcards