Alla inlägg under april 2009

Av Jonsson-Dahl - 13 april 2009 20:58

Vi åkte hem en dag tidigare än planerat för det kliade lite i fingrarna att få tvättstugan klar. Då dessutom skoterföret inte blev bättre avgjorde det saken.

Vi började foga väggarna. Thomas smetade på och jag svampade efteråt. Då vi var klara med det fick vi gäster och sen fortsatte vi med golvet. Det var lite knivigare, man måste se till att man inte fastnar i mitten!!!?

Det blev jättesnyggt och det känns mycket mer på riktigt nu!

Av Jonsson-Dahl - 13 april 2009 20:46

Under vår påsklovsvecka har nästan all snön försvunnit hemma hos oss. Det är iofs lika bra då vi ändå inte kommer att ha tid att åka skidor. Men som ni ser är det mer snö på sjön än på tomten!!

Av Jonsson-Dahl - 10 april 2009 19:21

Vi har varit uppe i fjället och haft påsklov så Glad Påsk på er alla!

Av Jonsson-Dahl - 4 april 2009 21:39

Nu äntligen har vi fått golv i tvättstugan! Carina är så nöjd med vår groda, och det var den enda plattan jag la för vi kom fram till att det var bäst att en la golvet och då fick Thomas den lyckan.

Han la det runt och till slut hade han bara en liten ruta att sitta på, han klagade över lite benvärk efteråt...

Av Jonsson-Dahl - 4 april 2009 21:18

Idag har vi fyllt alla hinkar vi har med vatten, vi är glada över att målaren lämnat så många... För idag ska vi lägga klinkers på golvet och kan då inte ta vatten.

Av Jonsson-Dahl - 3 april 2009 21:04

Nu har vi fått upp kakel på alla vägga i tvättstugan. Vi har hållt på under tisdag, onsdag och fredag kväll. Vi har tagit några väggar varje kväll för vi orkar ju inte jobba på jobbet och jobba hemma så mycket. Men nu känns tvättstugan mycket större!

Av Jonsson-Dahl - 1 april 2009 21:01

Fy f-n vad jag är trött på alla slangar i tvättstugan. De är i vägen hela tiden. Till slut tejpade vi upp ett par i taket.

Ovido - Quiz & Flashcards